Over ons – Artko Trading

Alle mechanische diensten worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde monteurs.

Visie
Artko Trading N.V. wil toegevoegde waarde bieden in het leven van klanten en medewerkers en een bijdragen leveren aan de mobiliteit van de mensen.

Missie
Artko Trading N.V. wil het leven van de klanten verrijken zodat de aankoop en het onderhouden van een auto een geweldige belevenis wordt. Wij staan achter de volgende kernwaarden: vakkundigheid, kwaliteit, eerlijkheid en persoonlijke benadering.

Vakkundigheid
Onze klanten kunnen van ons vakkundigheid en kwalitatieve dienstverlening verwachten. Door constant lering en kennis op te brengen, zorgen wij ervoor dat ons team hooggekwalificeerd is en ook zo blijft. Zo besteden onze monteurs alleen de uiterst benodigde tijd aan een auto, omdat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technologie.

Eerlijkheid
“Eerlijk duurt het langst.” En daar mogen klanten ons aan houden. Wij vinden dat een duurzame klantrelatie gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Dat ziet u terug in onze dagelijkse gang van zaken.

Persoonlijke benadering
Om een goede klant te verwerven én te behouden zijn een persoonlijke benadering en het leveren van een optimale service voor ons de belangrijkste tools. Bij ons krijgt u altijd het beste advies, niet alleen in de winkel bij de aanschaf van uw auto-onderdelen, maar ook op de werkplaats bij de reparatie van uw auto.