Auto sleepdienst

  1. Home
  2. Auto sleepdienst

Welkom bij Artko Trading – Uw betrouwbare auto sleepdienst

Bij Artko Trading begrijpen we dat het krijgen van pech onderweg een zeer vervelende situatie kan zijn. Daarom bieden wij professionele auto sleepdiensten aan om u te helpen bij pechgevallen en onverwachte situaties op de weg. Met onze betrouwbare service en deskundig team zijn wij er om u te ondersteunen en uw voertuig veilig naar de gewenste bestemming te brengen.

Waarom voor Artko Trading kiezen voor uw auto sleepdienst behoeften?

Snelle respons en 24/7 beschikbaarheid:
We begrijpen dat pech op elk moment kan plaatsvinden, daarom zijn onze auto sleepdiensten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Ons team staat klaar om uw oproep te beantwoorden en zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om u te helpen.

Professioneel en ervaren team:
Ons team van hoogopgeleide en ervaren professionals zorgt ervoor dat uw voertuig in goede handen is. Ze beschikken over de kennis en expertise om verschillende soorten voertuigen te slepen, van personenauto’s tot bestelwagens en zelfs lichte vrachtwagens.

Veiligheid en zorg voor uw voertuig:
We begrijpen hoe belangrijk uw voertuig voor u is. Daarom behandelen we elk voertuig met uiterste zorg en zorgen we ervoor dat het veilig en onbeschadigd op de gewenste bestemming wordt afgeleverd. Onze sleepvoertuigen zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur om een veilige en betrouwbare sleepdienst te garanderen.

Brede dekking:
Artko Trading biedt auto sleepdiensten aan in een groot gebied. Of u nu in de stad bent, op de snelweg of ergens anders in de regio, wij zijn er om u te helpen. Onze uitgebreide dekking zorgt ervoor dat we snel ter plaatse kunnen zijn, waar u zich ook bevindt.

Redelijke tarieven:
Bij Artko Trading begrijpen we dat pech al genoeg stress met zich meebrengt. Daarom streven we ernaar om betaalbare tarieven aan te bieden voor onze auto sleepdiensten. We geloven in transparantie en rekenen geen verborgen kosten aan. U kunt erop vertrouwen dat u eerlijke en redelijke tarieven ontvangt voor onze professionele diensten.

Onze sleepdiensten omvatten:

  • Noodsleepdienst: Onze 24/7 noodsleepdienst staat paraat om u te helpen bij ongevallen, motorstoringen, lekke banden en andere noodgevallen op de weg.
  • Voertuigtransport: Als u uw voertuig veilig en op tijd naar een andere locatie wilt laten vervoeren, bieden wij betrouwbare transportdiensten aan.
  • Winching en berging: Als uw voertuig is vastgelopen in modder, sneeuw of een andere moeilijke situatie, kunnen onze sleepexperts u helpen met winching en berging om uw voertuig weer op de weg te krijgen.
  • Accustartservice: Als uw voertuig niet start vanwege een lege batterij, kunnen onze professionele monteurs ter plaatse komen om uw voertuig weer op gang te krijgen met onze accustartservice.
  • Pechhulp op locatie: Indien mogelijk bieden we ook pechhulp ter plaatse aan om kleine problemen op te lossen, zoals het verwisselen van een band, het bijvullen van brandstof of het geven van een jumpstart.
Bij Artko Trading staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om uw auto sleepdienstervaring zo soepel en probleemloos mogelijk te maken. Vertrouw op ons voor al uw auto sleepdienst behoeften en neem vandaag nog contact met ons op. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen!